Prijsverhoging huidige klanten Viaplay vanaf 1 maart

Viaplay heeft eindelijk haar klanten geïnformeerd over de prijswijziging van de streamingdienst. Paar dagen geleden werd bekend dat de abonnementskosten van Viaplay omhoog zouden gaan. Een officiële reactie hierover ontbrak zeer lang van de streamingdienst.

Vandaag heeft Viaplay haar huidige klanten geïnformeerd over de prijsstijging. Een maandabonnement gaat per eerste betaling na 1 maart 2023 van € 13,99 naar € 15,99 voor huidige klanten.

Prijsverhoging Viaplay - Abonnement Viaplay - Kosten Viaplay
E-mail Viaplay over prijswijziging

Voor nieuwe klanten is de abonnementsprijs van Viaplay al sinds woensdag verhoogd. De nieuwe prijzen waren vanaf die dag opeens op de website van de streamingdienst beschikbaar. De streamingdienst heeft op dit moment een “korting” lopen voor een jaarabonnement. Een jaarabonnement kost tijdelijk € 10,49 per maand in plaats van € 12,79.

In Nederland is Viaplay vooral populair vanwege het hebben van de uitzendrechten van verschillende sporten. De streamingdienst biedt o.a. live de Formule 1, Engelse Premier League, Duitse Bundesliga en PDC Darten aan. Over het uitzenden van de Formule 1 stroomt het sinds de start al met klachten.

Lees hier meer over de streamingdienst Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay