Prijsverhoging Disney+ niet voor huidige abonnees

Afgelopen week maakte Disney bekend de kosten van haar streamingdienst te verhogen. Een maandabonnement ging van € 8,99 naar € 9,99 en een jaarabonnement van € 89,99 naar € 99,99. De nieuwe prijzen ging per direct in.

Vandaag heeft Disney aan de website Streamwijzer laten weten dat de verhoogde kosten voorlopig niet gelden voor de bestaande abonnees van de streamingdienst.

Voorlopig oude abonnementsprijs Disney+

Twee jaar geleden verhoogde Disney voor het laatste de abonnementsprijs van de streamingdienst. Na die verhoging bleven bestaande klanten van Disney+ tot zo’n 6 maanden na de prijsverhoging de oude prijs betalen voor het abonnement. Wij vermoeden dat de streamingdienst deze keer wederom deze strategie hanteert.

Op 8 februari 2023 maakt Walt Disney Company de kwartaalcijfers van het bedrijf bekend. Zeer waarschijnlijk zullen we dan ook weer horen hoeveel mensen een abonnement op de streamingdienst Disney+ hebben. Netflix maakte onlangs bekend dat haar aantal abonnees wederom was gestegen.

Disney+ is een streamingplatform is met een enorme bibliotheek aan exclusieve content van Disney, Marvel, Star Wars, Pixar, en National Geographic. Afgelopen kwartaal werd bekend dat de streamingdienst 164,2 miljoen abonnees heeft.

Lees hier meer over de streamingdienst Disney+.

Gerelateerde artikelen over Disney+