Storytel aanbieding: twee maanden forse korting

Geschatte leestijd: 2 minuten

Je hebt vast wel eens gehoord van Storytel, het populaire platform dat toegang biedt tot duizenden audioboeken en e-boeken.

Maar heb je ook gehoord van de Storytel aanbieding?

In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over deze aanbieding, zodat je volop kunt profiteren van deze geweldige korting en nog meer kunt genieten van je favoriete verhalen.

korting storytel - aanbieding storytel - kortingscode storytel

Storytel aanbieding

De Storytel aanbieding is een speciale promotie waarbij je korting krijgt op het afsluiten van een nieuw abonnement. De korting is dat je de eerste 2 maanden slechts 2 euro betaald in plaats van € 12,99 per maand. Een korting van maar liefst € 23,98.

Hoe kun je profiteren van de aanbieding?

Om gebruik te maken van de Storytel aanbieding, hoef je alleen maar de onderstaande link te gebruiken en het aanmeldingsproces volledig af te ronden. De aanbieding met korting is dan direct actief voor je abonnement. De aanbieding geldt wel alleen voor nieuwe klanten.

Profiteer via deze link van de mooie korting.

Wat biedt Storytel?

Storytel is een online platform dat audioboeken en e-boeken aanbiedt in verschillende talen. Het biedt een enorme bibliotheek van meer dan 350.000 titels, zowel bestsellers als verborgen juweeltjes. De aanbieder van luisterboeken biedt ook een aanbod van exclusieve (audio)boeken die alleen via hun te beluisteren en/of te lezen zijn.

De service Storytel werkt met een abonnementssysteem. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt onbeperkte toegang tot het gehele aanbod. Je kunt zo veel boeken luisteren of lezen als je wilt, zolang je abonnement actief is. Middels deze aanbieding profiteer je dus zelfs 2 maanden voor slechts 2 euro van dit aanbod.

Vergelijk aanbieders luisterboek abonnementen

Naast Storytel zijn er in Nederland meer services waarmee luisterboeken en e-books geconsumeerd kunnen worden. Om een overzicht in dit aanbod van aanbieders te geven, hebben wij een vergelijker ontwikkeld. Middels deze vergelijker zijn o.a. de verschillen in kosten, aanbod, integraties aanbieders als Storytel, BookBeat, Apple Books en Nextory te vinden.

Vergelijk luisterboekabonnementen

Gerelateerde artikelen over Storytel