Uitzendrechten Turkse Süper Lig naar Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Turkse voetbalcompetitie Süper Lig binnen gehaald. De sportzender van VodafoneZiggo verloor eerder dit jaar de uitzendrechten van de Engelse Premier League aan de streamingdienst Viaplay.

Met de voetbalwedstrijden van de Süper Lig probeert Ziggo Sport het ontstane gat bij de sportzender te vullen. In Nederland waren de afgelopen seizoenen de wedstrijden van de Turkse competitie niet te volgen. De rechten werden namelijk altijd als prijzig beschouwd.

Nederlanders die de wedstrijden wel wilde zien gebruikten nu altijd een schotelantenne via de Turkse satelliettelevisieaanbieder Digitürk. Dit weekend wordt op zondagavond om 20:40 de eerste wedstrijd uitgezonden. Deze wedstrijd gaat tussen de clubs Besiktas en Alanyspor.

Wil je weten welke voetbalcompetitie waar is te zien? Bekijk hier ons overzicht met de voetbal uitzendrechten.

Gerelateerde artikelen over live sport

Viaplay Group en Talpa Network sluiten lineair TV-partnerschap

Viaplay Group en Talpa Network gaan samenwerken. Vanaf 5 april wordt SBS9 van Talpa Network veranderd in Viaplay TV. Dit nieuwe kanaal gaat speciaal uitgekozen sportprogramma’s van Viaplay uitzenden.

Tour de France 2024 kijken: Waar en Hoe in Nederland & België

In dit artikel gaan we in op de beste manieren om de Tour de France 2023 in Nederland te kijken.

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

Stekker getrokken uit populaire streamingsdienst GCN+

Wielerfans worden geconfronteerd met een onverwachte verandering nu Warner Bros. Discovery aankondigt dat het de populaire streamingservice GCN+ op 19 december zal sluiten.