Waar kan ik live voetbal kijken?

De voetbalcompetities zijn via verschillende streamingdienst en/of sportzenders in Nederland te bekijken. Door de hoeveelheid aanbieders is het soms onduidelijk waar welke competities te volgen zijn. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt, waarin te zien is via welke dienst live voetbal te kijken is.

Uitzendrechten voetbal: waar live voetbal kijken?

Ontdek via welke service live voetbal van o.a. de Premier League en Primera Division te volgen is.

Grootste voetbalcompetities kijken

De Europese voetbalcompetities behoren tot de beste ter wereld, waarbij de vijf grootste competities vaak als referentie worden gebruikt. Deze vijf competities zijn de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue 1.

De uitzendrechten van al deze voetbalcompetities liggen bij verschillende aanbieders. De rechten worden namelijk meestal per competities verkocht. Wil je dus alle voetbalwedstrijden uit de beste voetbalcompetities dien je een abonnement op meerdere diensten/zenders te nemen.

De Engelse Premier League wordt vaak gezien als de meest competitieve en spannende voetbalcompetitie. De Premier League staat bekend om haar hoge tempo, fysieke spel en onvoorspelbare uitslagen. Deze competitie heeft wereldwijd een grote schare fans. Dit komt mede dankzij de aanwezigheid van enkele van de meest prestigieuze clubs zoals Manchester United, Manchester City. Liverpool, Arsenal en Chelsea.

Nieuws uitzendrechten live voetbal

De rechten van voetbalcompetities – en toernooien worden om de bepaalde tijd verkocht. Hierdoor gebeurd het dat rechten van de een aanbieder naar een andere aanbieder gaat. Daarom houden wij het nieuws bij rondom de uitzendrechten van live voetbal in Nederland in de gaten.

Andere sporten live kijken

Veelgestelde vragen over voetbal kijken

Waar kan ik live Eredivisie kijken?

De uitzendrechten van het Nederlandse voetbal zijn in het bezit van ESPN. De Nederlandse Eredivisie is hierdoor live te kijken via ESPN. Samenvattingen van de Eredivisie zijn via de NOS en uiteraard ook via ESPN te kijken.

Waar kan ik Engels voetbal kijken?

Vanaf augustus 2022 heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Premier League, Championship en Carabao Cup in handen. Premier League kijken.