Veronica koopt live uitzendrechten van AZ, PSV en FC Twente

Voetbalfans opgelet. Veronica heeft de live uitzendrechten van AZ, PSV en FC Twente gekocht. Dit omvat voorrondewedstrijden voor Europese voetbalcompetities.

Uitzendrechten Europees voetbal

De rechten voor de Champions League, Europa League en Conference League zijn gekocht. Mochten deze clubs de groepsfase bereiken, dan zal Veronica ook deze wedstrijden uitzenden.

Vanaf 2024 gaan de rechten over naar VodafoneZiggo. Zij zullen de wedstrijden uitzenden via Ziggo Sport.

PSV’s Champions League play-off wedstrijd wordt live uitgezonden. Zo ook een oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest. De data zijn 30 juli en 8, 9 of 15 augustus.

Bij winst van de play-offs, worden PSV’s verdere Champions League wedstrijden uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport. Bij verlies gaat PSV naar de Europa League, te zien bij Veronica.

Presentatie in handen van bekend duo

Noa Vahle en Hélène Hendriks presenteren de wedstrijden. Ze krijgen ondersteuning van verschillende analisten. Verschillende oefenwedstrijden, voorrondes en play-offs worden door Veronica uitgezonden. FC Twente tegen Hammarby IF is op 27 juli, en PSV tegen Nottingham Forest op 30 juli.

AZ speelt op 10 en 17 augustus in de Conference League. Als FC Twente wint van Hammarby IF zijn deze wedstrijden ook te zien. Play-offs van de Conference League zijn live op Veronica te zien op 24 en 31 augustus.

Lees hier meer over de uitzendrechten voetbal.

Gerelateerde artikelen over live sport

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp