Abonnement Disney+ 1 euro duurder

Nadat Viaplay vandaag de prijzen van een maandabonnement verhoogde, heeft ook Disney vandaag de maandelijkse kosten van de streamingdienst verhoogd. Een maandabonnement kost nu € 9,99 per maand in plaats van € 8,99 per maand.

Lees ook: Prijs Viaplay per direct omhoog

Ook de prijs van een jaarabonnement gaat omhoog. Wanneer je vandaag een jaarabonnement op Disney+ afsluit, betaal je namelijk € 99,99. Dat is een stijging van 10 euro vergeleken met de oude prijs. De prijsstijging kan misschien gerelateerd zijn aan het goedkopere abonnement met advertenties. Dit abonnement verscheen op 8 december in Amerika en moet op de termijn in alle landen beschikbaar worden. In augustus 2022 werd het normale Disney+ abonnement in Amerika al duurder.

Na groei ook prijsstijging Disney+

Eind vorig jaar maakte Disney bekend dat het aantal abonnees van de streamingdienst nog steeds sterk aan het groeien is. Het bedrijf maakte bekend dat toen 164,2 miljoen mensen een abonnement op de streamingdienst van Disney hadden.

Disney+ is de streamingdienst van het Walt Disney-imperium. Met Disney+ krijgen abonnees toegang tot een enorm aanbod van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic content, waaronder de collectie van originele serie en films. Disney+ biedt alle content die Disney te bieden heeft in één plek, met nieuwe shows en films die elke week worden toegevoegd. Abonnees kunnen met Disney+ hun kijkervaring aanpassen met meerdere profielen.

Lees hier meer over de streamingdienst Disney+.

Gerelateerde artikelen over Disney+