Disney+ aanbieding; profiteer van 2 maanden gratis Disney Plus

Geschatte leestijd: 3 minuten

Disney biedt nu een interessante Disney+ aanbieding, die je waarschijnlijk niet wilt missen. Voor degenen die zich nog niet hebben aangesloten bij het magische rijk van Disney+ lijkt het een interessante actie. Betaal voor 10 maanden, maar krijg een heel jaar toegang. Laten we deze aanbieding eens nader bekijken.

Disney+ aanbieding: Wat houdt het in?

Disney+ biedt momenteel een aanbieding waarbij je voor een jaarabonnement slechts 10 maanden hoeft te betalen. Het is een aantrekkelijke deal voor degenen die overwegen om lid te worden van de streamingdienst of hun huidige abonnement willen vernieuwen.

Wat heeft Disney+ te bieden?

Het aanbod van Disney+ is rijk en gevarieerd, en omvat iets voor elke leeftijd en smaak. Naast de klassieke Disney-tekenfilms, omvat het platform ook content van Pixar, Marvel, Star Wars, en National Geographic. Het biedt ook exclusieve Disney+ Originals die nergens anders te vinden zijn.

De kwaliteit van de streamingdienst is ook indrukwekkend. Met de mogelijkheid om in 4K UHD te streamen, content te downloaden voor offline kijkplezier, en op maximaal vier apparaten tegelijkertijd te streamen, is het een competitieve optie in de markt van streamingdiensten.

Is de aanbieding de moeite waard?

Als je een fervent film- en seriekijker bent, kan deze Disney+ aanbieding zeer voordelig zijn. Je krijgt twee extra maanden toegang tot een uitgebreide bibliotheek van content. Dit betekent meer tijd om te genieten van de nieuwste films, series en documentaires die het platform te bieden heeft.

Daarnaast is Disney+ een streamingdienst die regelmatig nieuwe content toevoegt, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is. Vooral voor een gezin met ook jonge gebruikers van een streamingdienst, is de service van Disney zeker een aanrader. Het aanbod van klassieke Disney films en series en content van o.a. Pixar maakt het misschien wel dé streamingdienst voor jonge kijkers.

Sluit nu het jaarabonnement af en betaal voor slechts 10 maanden.

Conclusie

De nieuwe Disney+ aanbieding, waarbij je voor een jaarabonnement slechts 10 maanden betaalt, kan een goede deal zijn voor degenen die van plan zijn volop gebruik te maken van de dienst. Het biedt niet alleen een kosteneffectieve manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan content, maar garandeert ook kwalitatief hoogwaardige streaming en constante updates van de contentbibliotheek. Het is zeker een aanbieding met een leuke korting die het overwegen waard is.

Wil je meer te weten komen over wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft? Lees hier meer over het aanbod, app, kosten van Disney+. Of vergelijk de dienst met andere video on demand aanbieders.

Gerelateerde artikelen

Veelgestelde vragen over de Disney+ aanbieding

Wat houdt de Disney+ aanbieding precies in?

De Disney+ aanbieding houdt in dat je voor een jaarabonnement slechts 10 maanden hoeft te betalen. Dat betekent dat je twee maanden gratis krijgt.

Kun je Disney Plus gratis proberen?

Disney+ beschikt niet over een proefperiode. Wel is er een mooie aanbieding beschikbaar waarbij je voor een jaarabonnement slechts voor 10 maanden betaald.

Hoe krijg je een gratis Disney Plus account?

Middels een jaarabonnement kun je nu 2 maanden gratis een Disney+ account krijgen. Je betaalt slechts voor 10 maanden in plaats van 12 maanden.

Hoeveel kost 1 jaar Disney+?

Normaal kost een jaarabonnement van Disney+ € 119,88. Nu is er een special aanbieding voor waarbij je slecht voor 10 maanden betaald. Hierdoor liggen die kost voor 1 jaar op € 99,99. Een mooie korting dus.