Drie schermen tegelijk met SkyShowtime

SkyShowtime verschijnt op 25 oktober in Nederland. Nog niet alle details van de nieuwe streamingdienst zijn bekend, maar we zijn weer wat te weten gekomen. Het is namelijk mogelijk om SkyShowtime op drie schermen tegelijk te gebruiken.

Dit is nu ook het geval in Denemarken, Finland, Zweden en Noordwegen. In deze vier landen is de streamingdienst op 20 september al gelanceerd. Naast de drie schermen is het mogelijk om tot vijf gebruikersprofielen te maken. Een abonnement op de streamingdienst SkyShowtime is dus goed met de gezinsleden te delen.

De verwachting is dat in de komende weken meer informatie bekendgemaakt wordt over SkyShowtime in Nederland. Informatie over bijvoorbeeld de kosten ontbreekt officieel nog. De verwachting is dat de maandelijkse kosten op zo’n 7 euro gaan liggen.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime

SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024.

Odido breidt streamingaanbod uit met SkyShowtime

Odido heeft vandaag aangekondigd dat SkyShowtime is toegevoegd aan het Extra’s portfolio voor streamingdiensten.

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ nu verplicht zijn om minimaal 5% van hun omzet in Nederland te investeren in lokale content.

Van Netflix naar SkyShowtime: Kai Finke is de nieuwe Chief Content Officer

Vandaag heeft de CEO van SkyShowtime bekendgemaakt dat Kai Finke is aangesteld als de nieuwe Chief Content Officer bij SkyShowtime.