Drie schermen tegelijk met SkyShowtime

SkyShowtime verschijnt op 25 oktober in Nederland. Nog niet alle details van de nieuwe streamingdienst zijn bekend, maar we zijn weer wat te weten gekomen. Het is namelijk mogelijk om SkyShowtime op drie schermen tegelijk te gebruiken.

Dit is nu ook het geval in Denemarken, Finland, Zweden en Noordwegen. In deze vier landen is de streamingdienst op 20 september al gelanceerd. Naast de drie schermen is het mogelijk om tot vijf gebruikersprofielen te maken. Een abonnement op de streamingdienst SkyShowtime is dus goed met de gezinsleden te delen.

De verwachting is dat in de komende weken meer informatie bekendgemaakt wordt over SkyShowtime in Nederland. Informatie over bijvoorbeeld de kosten ontbreekt officieel nog. De verwachting is dat de maandelijkse kosten op zo’n 7 euro gaan liggen.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime

Paramount+ heeft wereldwijd 46 miljoen abonnees

Paramount heeft vandaag haar kwartaalcijfers bekendgemaakt. De streamingdienst Paramount+ is met 2,7 miljoen abonnees gegroeid.

Samenwerking tussen VodafoneZiggo en SkyShowtime?

Het lijkt erop dat de streamingdienst SkyShowtime een samenwerking aan gaat met de telecomprovider ZiggoVodafone.

Problemen met iDEAL voor SkyShowtime – Mogelijke oplossing

De streamingdienst SkyShowtime is gisteren in Nederland gelanceerd. Helaas blijken er op dit moment betalingsproblemen via iDEAL te zijn.

SkyShowtime is gelanceerd met 50% korting

De streamingdienst SkyShowtime is gelanceerd en dat doen ze met een flinke aanbieding. Een abonnement kost nu slecht 50% van de prijs.