KPN kondigt integratie van NVIDIA GeForce NOW Cloud Gaming aan

Geschatte leestijd: 2 minuten

KPN is klaar om de game-ervaring voor zijn klanten naar een hoger niveau te tillen met de introductie van de NVIDIA GeForce NOW cloud gaming service. Deze stap zal KPN-klanten in staat stellen hun laptops, desktops, Macs, televisies of mobiele telefoons om te toveren in high-end gamingapparaten door gebruik te maken van KPN’s geavanceerde glasvezel- en 5G-netwerken.

Huidige KPN-abonnees krijgen ook de kans om hun bestaande abonnementen uit te breiden met de NVIDIA GeForce NOW-bundel als onderdeel van een uitbreiding die volgend jaar wordt doorgevoerd. Specifieke details over de bundel worden op een later tijdstip vrijgegeven.

De dienst zal KPN-gebruikers in staat stellen hun persoonlijke gamebibliotheek te streamen vanuit populaire digitale winkels zoals Steam, Epic Games Store, Xbox, Ubisoft Connect en GOG.com. Dit wordt mogelijk gemaakt door NVIDIA’s krachtige GeForce RTX-servers, die gameplay van hoge resolutie met ultra-lage latency beloven voor een meeslepende game-ervaring.

Meer details over de specifieke kenmerken van KPN’s NVIDIA GeForce NOW-aanbod en de precieze timing van de lancering worden in de toekomst bekendgemaakt.

Over NVIDIA Gefore NOW

Door een abonnement te nemen op Nvidia GeForce Now kan men aangeschafte spellen afspelen op een Nvidia-cloudcomputer. Dit betekent dat bezit van krachtige hardware niet vereist is om geavanceerde spellen te kunnen spelen. De spellen worden uitgevoerd in een datacenter van Nvidia en via internet gestreamd naar een apparaat naar keuze.

Lees hier meer over NVIDIA GeForce NOW

Gerelateerde artikelen over cloud gaming en gamediensten