Lucasfilm onthult drie nieuwe Star Wars-films en presenteert Ahsoka TV-serie trailer

Lucasfilm heeft drie nieuwe Star Wars-films aangekondigd en een trailer uitgebracht voor de langverwachte Ahsoka TV-serie. De nieuwe films zullen het Star Wars-universum verder uitbreiden.

In een recent persbericht heeft Lucasfilm drie nieuwe films onthuld die de komende jaren aan het Star Wars-universum zullen worden toegevoegd. De productiemaatschappij heeft nog niet veel details bekendgemaakt, maar fans kunnen zich verheugen op de verdere uitbreiding van het geliefde franchise.

Naast de aankondiging van de films heeft Lucasfilm ook een trailer vrijgegeven voor de langverwachte Ahsoka TV-serie, een spin-off van de populaire animatieserie Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: Rebels.

De serie zal Ahsoka Tano volgen, een voormalig Jedi-leerling en een belangrijk personage in de eerdere animatieseries. Ahsoka wordt gespeeld door Rosario Dawson, die het personage al eerder vertolkte in de live-action serie The Mandalorian.

De Ahsoka TV-serie belooft een spannende toevoeging te zijn aan het Star Wars-universum, met een meeslepend verhaal en indrukwekkende visuele effecten. De trailer toont tal van actiescènes, exotische locaties en bekende personages uit het Star Wars-epos.

De exacte releasedata voor de drie nieuwe films zijn nog niet bekendgemaakt. Vanaf augustus kunnen Star Wars-liefhebbers genieten van de Ahsoka TV-serie, die het rijke en diverse universum van de franchise verder zal uitbreiden.

Uiteraard verschijnt de content of na de bioscooprelease of direct op Disney+. Lees hier meer over de streamingdienst Disney+.

Gerelateerde artikelen over Disney+