De Major League Soccer (MLS) volgen via de MLS Season Pass op Apple TV+

Vandaag heeft de Major League Soccer (MLS) het competitieprogramma voor aankomend seizoen bekendgemaakt. De wedstrijden zullen vanaf 1 februari te bekijken zijn via de MLS Season Pass op Apple TV+.

De Amerikaanse voetbalcompetitie trapt af op zaterdag 25 februari met ‘MLS is Back’-weekend. Alle wedstrijden van het ‘MLS is Back’-weekend zijn gratis te bekijken via de Apple TV-app.

Het speelschema is zo ingericht dat zoveel mogelijk fans naar de MLS kunnen kijken. De meeste wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen en sommige woensdagen, met de aftrap om 19:30 uur lokale tijd. Fans van een switch-kanaal kunnen ook bij de MLS Season Pass terecht.

Vanaf de aftrap van de Eastern Conference-wedstrijden tot het eindsignaal van de Western Conference-wedstrijden is alles via een live overzichtsprogramma te volgen, waarbij alle belangrijke momenten uit alle wedstrijden

Ook: live voetbal kijken

In juni van dit jaar maakte Apple bekend de Amerikaanse voetbalcompetitie voor 10 jaar te gaan uitzenden. Naast de lange looptijd van de overeenkomst is ook bijzonder dat Apple de uitzendrechten ook voor alle landen in de wereld heeft bemachtigd.

Naast de wedstrijden van de MLS zijn via de Season Pass ook wedstrijden van de Leagues Cup, MLS NEXT Pro en MLS NEXT te zien. Naast de live wedstrijden zijn ook samenvattingen en hoogtepunten van de wedstrijden via het abonnement te bekijken.

Als abonnee van Apple TV+ zijn geselecteerde wedstrijden zonder extra kosten te bekijken. Ook worden er een paar wedstrijden volledig gratis aangeboden via de app van de streamingdienst. De maandelijkse kosten voor de MLS Season Pass zijn nog niet bekendgemaakt.

Lees hier meer over de streamingdienst Apple TV+.