NLZiet breidt basispakket uit met ONS en SBS6 Classics

Geschatte leestijd: 1 minuut

NLZiet heeft zijn basis tv-aanbod uitgebreid met de toevoeging van de zenders ONS en SBS6 Classics. Hierdoor komt het totaal aantal beschikbare tv-kanalen op 40 via deze online streamingdienst, die een samenwerkingsverband is tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV.

Het tv-station ONS focust op een mix van gloednieuwe en iconische tv-series zoals De Wrekers, Dempsey and Makepeace, Catweazle, Doctor Who, House of Cards, Starsky and Hutch en Ontdek je Plekje. Daarnaast biedt het ook Nederlandse films, historische programma’s, muziek en entertainment aan.

SBS6 Classics is een zender die de klok rond uitzendt en de meest memorabele en spraakmakende programma’s van SBS6 toont. Dit omvat een scala aan realityshows en spelprogramma’s zoals Man Bijt Hond, Hoeveel ben je waard?, Patty & Gordon en Paleis voor een Prikkie.

NLZiet

NLZiet is een online streamingdienst voor televisie, opgezet als een samenwerkingsinitiatief tussen grote spelers in de Nederlandse tv-wereld: de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met NLZiet kunnen gebruikers live tv-kijken, uitzendingen terugkijken en soms zelfs vooruitkijken via internet. Het is een one-stop-shop voor diverse Nederlandse televisiezenders, waardoor je met een enkel abonnement toegang hebt tot een breed scala aan tv-content.

Lees hier meer over de streamingdienst NLZiet.

Gerelateerde artikelen over NLZiet

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp