Netflix vervroegt introductie goedkoper abonnement

Het lijkt erop dat we sneller dan verwacht het goedkopere abonnement met advertenties van Netflix gaan zien. Volgens de website Variety heeft de streamingdienst de introductie van het nieuwe abonnement vervroegd naar 1 november dit jaar. In eerste instantie werd verwacht dat het goedkopere abonnement begin 2023 zal verschijnen.

Netflix heeft het abonnement vervroegd vanwege de introductie van een vergelijkbaar abonnement van Disney Plus. Het goedkopere abonnement met advertenties van Disney verschijnt op 8 december. Om de concurrentie dus voor te zijn komt Netflix nu eerder met het nieuwe abonnement.

Het nieuwe abonnement verschijnt volgens Variety op 1 november in onder meer de landen de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Andere landen zullen in het begin van 2023 volgen.

Het nieuwe abonnement gaat in de VS tussen de 7 en 9 dollar kosten. Daarnaast heeft het abonnement een paar functies minder. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om series en film te downloaden om deze offline te kunnen bekijken. Daarnaast is waarschijnlijk niet alle content beschikbaar met het goedkopere abonnement.

Vergelijk video on demand aanbieders

Gerelateerde artikelen over Netflix

Netflix vervroegt introductie goedkoper abonnement

Het goedkopere abonnement met advertenties van Netflix verschijnt zeer waarschijnlijk op 1 november dit jaar.

Geen films en series downloaden met goedkoper Netflix abonnement

Vandaag is ontdekt dat met het goedkopere abonnement van Netflix geen films en series kunnen worden gedownload om ze offline te kijken.

Netflix wil aanbod mobiele games verdubbelen

De streamingdienst Netflix biedt sinds vorig jaar ook mobiele games aan. Aan het eind van het jaar moeten er 50 games beschikbaar zijn.

Abonnement Netflix op iOS nu af te sluiten buiten Apple om

Vanaf nu is het mogelijk om een abonnement zonder tussenkomst van Apple af te sluiten op Netflix.